Ook vanuit Duitsland kan ik nu bestellen bij Body & Fit shop. Hoera! Nu ben ik totaal geen topsporter en ook niet zo iemand die alle koolhydraten en calorieën telt, maar sommige dingen van Body & Fit shop zijn fijn om te hebben, ook als je niet 24 uur per dag met je dieet bezig bent. Ik heb me voorgenomen om het een en ander aan te passen, om toch iets minder ongezond te eten. Vooral in de avonden snack ik erg veel en ook daarvoor heeft Body & Fit fijne producten.

Body & Fit Superfood

Body & Fit heeft een enorm aanbod aan superfoods. Hier ben ik zelf altijd een beetje sceptisch over. Alsof een lepel chiazaad door je yoghurt het grote verschil maakt. Eet dan gewoon een handvol broccoli of een bordje spinazie. Het verschil zit hem waarschijnlijk vooral in het gemak. Het is natuurlijk veel makkelijker en sneller om een bakje yoghurt klaar te maken met een lepel chiazaad, dan om broccoli te snijden en te koken. Ik betrap mezelf vaker op deze gemakzuchtige praktijken. Ik heb regelmatig eens besteld bij Body & Fit en geef je hieronder enkele tips die zeker de moeite waard zijn, mocht je eens wat willen bestellen.

Mijn Body & Fit besteltips:

  • Biologische Pindakaas – De pindakaas is qua textuur een beetje wennen omdat de pasta net even anders is als die smeuïge, egale massa uit de supermarkt. Het grote voordeel aan deze pindakaas: hij is helemaal vrij van toevoegingen en bestaat voor 100% uit pinda’s. Nu hoor ik je denken..dan is hij vast ook niet zo lekker. Jazeker wel! Hij doet totaal niet af aan de welbekende merkpasta. Echt een aanrader dus!
  • Pure Cacao Poeder – Verwacht hier geen zoete chocoladesmaak. Cacao poeder smaakt echt naar cacao en is vrij bitter en niet zoet. Ik vind het een hele fijne toevoeging aan bijvoorbeeld yoghurt met aardbeien. Ook kan je het poeder, op je schijt aan Sonja dag, gebruiken voor het maken van truffels en op een wat gezondere dag is het één van ingrediënten voor een gezonde chocomousse.
  • Sweet & Salty Popcorn – Jawel, je leest het goed. Als je dan toch wilt snacken, doe dan een zakje van deze popcorn! Deze sweet & salty popcorn is heerlijk. Je verwacht dan ook dat het totaal niet gezond is, maar de schade valt reuze mee. Met één zakje van deze popcorn heb je er slechts 95 calorieën bij en dit zonder kunstmatige toevoegingen. Ik bestel volgende keer gelijk een doos met 20 stuks. Mocht je twijfelen vanwege de prijs, dan zal ik je even van deze twijfel afhelpen: it’s totally worth it!
  • Smart Bars Crunchy – Chocolade Peanut Caramel – Voor wie chocola niet kan laten liggen en toch verantwoord wil blijven, take this! Met slechts 0,9 gram suiker en 164 kcal per reep, kan je deze prima eens tussendoor eten of voorafgaande aan een sportsessie. Ik ben alleen bekend met de smaak chocolade peanut caramel en deze is heerlijk! De andere smaken zijn misschien net zo lekker, maar dat durf ik je niet te zeggen. Kan je niet kiezen? Gelukkig kan je ook een mixbox bestellen met daarin twee repen van zes verschillende smaken.
  • Heb je alles in je winkelwagen? Zorg er dan voor dat je boven de €30,- uitkomt. Dan bespaar je niet alleen op de verzendkosten, maar kan je ook een cadeau uitkiezen, bijvoorbeeld een roze shakebeker, woehoe! Daarnaast kun je bij elke bestelling, ook onder de €30,-, uit een aantal producten één kiezen waarvan je graag een probeerverpakking van ontvangt. Altijd fijn, zulke extraatjes.

Ik zal je nog één artikel doorgeven die je vooral NIET moet bestellen… Ik heb de fout gemaakt een doos te bestellen van de Clean Protein Bars in de smaak Salted Caramel. Ik dacht bij het zien van deze smaak meteen aan Tony Chocolonely en dacht ‘die moet ik hebben’! Dat was een foutje. Laat ik het erop houden dat de smaak niet bepaald in de buurt komt van Tony Chocolonely…

 

Mocht jij nog een tip hebben wat je sowieso moet bestellen bij Body & Fit, let me know!

 

 

Facebook Reacties
Dit vond ik ervan:
  • Leuk (3)
  • Inspirerend (1)
  • Meuk (0)
  • Saai (0)