Elke vrouw kent het wel; het mascaragezeur. Welke mascara zorgt écht voor volle, lange wimpers? En welke klontert niet? Altijd beloven de make-up merken ons de beste mascara voor de meest lange wimpers met een volume waar we van dromen.

Succesloos
Bij mij lukt het nooit.. Honderden mascara’s zijn er doorheen gegaan en altijd heb ik vier verschillende in mijn make-up voorraad. Niet één voldoet aan mijn wensen.

Laatst dacht ik de perfecte mascara te hebben gevonden. Het zwarte goedje op mijn wimpers zorgde voor een ‘wow-momentje’. Helaas was dat niet het enige ‘wow-momentje’. De tweede kwam toen ik de mascara wilde verwijderen…

Alles-proof
Dat een waterproof mascara niet uit mag lopen als je door de regen loopt, lijkt me logisch. Maar als de mascara ook niet te verwijderen is met een speciale make-up remover dan is er toch ergens iets fout gegaan. Elke avond boenen als een malle is ook niet de oplossing voor mooie wimpers. (Wel voor wimperloze ogen trouwens..)

Als ik in de winkel voorbij een doosje met valse wimpers loop, raak ik steeds weer in de verleiding om ze te kopen. Soms zijn ze erg mooi om te zien, maar om ze elke dag op te plakken is geen optie. Dan heb je na een jaar geen echte wimper meer over door alle lijm.

Weg met die verleiding
Kortom, ik heb de ideale oplossing voor perfecte wimpers nog niet gevonden. Ik vraag me af of deze echt bestaat. Ik laat me in ieder geval niet langer verleiden door reclames en koop pas weer een nieuwe mascara wanneer mijn huidige mascara’s zijn uitgedroogd.

Heb jij de ideale oplossing wel gevonden?

Facebook Reacties