Ken jij ze nog? De goediebags van zo’n 10 jaar geleden die je terugzag in bladen als Fancy, Yes en Viva? Met name in de zomerperiode waren deze pakketten te bestellen. Goodiebags vol met fijne artikelen voor de komende zomervakantie, zoals bodylotion, nagellak, shampoo, lipgloss, deodorant, maskers en zonnebrandcrème. Allemaal artikelen die je vast en zeker gewoon bij de drogist kan kopen, maar omdat het artikelen zijn die net even anders zijn dan wat je normaal koopt, is zo’n goodiebag  een aangename verrassing. Uiteraard was zo’n pakket pas he-le-maal compleet wanneer er ook nog iets bij zat waar je destijds nog om lag te schateren, zoals een set bestaande uit verschillende condooms met ribbels, bubbels of welke vormen dan ook, die je dan met vriendinnen uitgebreid kon bestuderen.

Zomerse goodiebag

De goodiebags doen me denken aan zon, zee en vakantie. Vooral omdat ik hem één keer heb aangeschaft voor een vakantie aan richting Sunny Beach in Bulgarije en vrijwel de hele goodiebag ook in mijn koffer heb meegesjouwd. Een aantal heerlijke producten zaten erin, waaronder deze:

Ze bestaan nog!

Af en toe kun je online nog een goodiebag vinden. Het is misschien niet meer zoals vroeger, maar wanneer je graag nog eens een pakket met fijne producten ontvangt voor de (na)zomer, is hier je kans. Ik heb ze even voor je opgespeurd en hieronder linkjes naar de momenteel beschikbare goodiebags waarvan je even weer als vanouds blij wordt bij ontvangst en openen van het pakket.

Er is héél mooi weer onderweg, dus een zomerse goodiebox of -bag is altijd mooi meegenomen. Nog een extra tip om je voor te bereiden op een dagje zon: Het Dr. Van Der Hoog Kant & Klaar Masker Lovely Lily. Niet alleen heerlijk zacht voor je gezicht, maar ook nog eens een goed voor je gezicht voordat je weer gaat zonnebaden. Het masker ondersteunt namelijk het natuurlijke bruiningsproces waardoor je sneller en egaler bruin wordt.

Nou, wat wil je nog meer?? Smeren maar!

 

 

Facebook Reacties