E-SHOPPEN

Lekker bewust schoonmaken met Marcel(‘s Green Soap)

Het is weer tijd voor een productreview. Dit keer geen beauty- of haarproduct, nee, dit keer een schoonmaakartikel! YESYES! Dit artikel verdient wat mij betreft echt wat extra lof en ik zal je vertellen waarom.

Zo begon de liefde..

Eerst zal ik je even uitleggen hoe ik met het product in aanraking ben gekomen. Een vriendin van mij is een gigaleuk bedrijfje begonnen: Aimees Box. Hier biedt ze meerdere, (tijdelijke,) duurzame boxen aan met verschillende thema’s. In een van deze boxen werd het artikel waar ik nu zo fan van ben meegestuurd: de allesreiniger van Marcel’s Green Soap.

Een natuurlijke allesreiniger met ‘feel good’ effect!

Door Aimees box heb ik kennisgemaakt met de allesreiniger variant ‘patchoeli cranberry’. Wauw, wat ruikt deze lekker!! Ik vond het zo fijn dat je huis na een schoonmaakbeurt niet rook naar die typische schoonmaakmiddelen, maar naar de verrassende combi van Marcel’s Green Soap. De allesreiniger heeft daarnaast nog een paar grote voordelen. De allesreniger is 100% natuurlijk en voor 99% biologisch afbreekbaar. De reiniger is gemaakt van plantaardige zeep en bevat geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren.

Maar.. maakt hij dan ook goed schoon?

Nu denk je misschien: ‘maar maakt het dan wel goed schoon?’. Nou…ik ben echt superblij met de allesreiniger en vind hem ook zeker niet slechter (misschien wel beter) dan een standaard allesreiniger! Ik gebruik hem o.a. voor het aanrecht, de inductieplaat, de badkamer en het dweilen van de vloer (met een scheutje uit de allesreiniger navulverpakking). Wat ik ook erg fijn vind, is dat hij ook te gebruiken is voor het verwijderen van vlekken in de bank. Mocht je ook, net als ik, wel eens een hond of kat op de bank hebben liggen, dan is deze spray echt superfijn! Hij verwijdert niet alleen vlekken zonder de stof te beschadigen of te verkleuren, maar haalt ook onaangename luchtjes weg. Daarvoor in de plaats ruikt alles weer heerlijk!

Ik heb inmiddels 3 varianten van de allesreiniger geprobeerd; patchoeli cranberry, lavendel kruidnagel en basilicum vetivergras. Alle drie zijn ze heerlijk!! Ik wissel dan ook graag een beetje af. Ik koop tegenwoordig de navulverpakking en vul hiermee ook mijn spray weer aan als deze leeg is. Je vult de sprayfles met ruim een kwart allesreiniger en vult de rest aan met water. Ó, wat vind ik het fijn als het huis dan weer zo heerlijk ruikt na het dwijlen van de vloer of het afnemen van het aanrecht. Echt een gigantische aanrader, ook (juist) als je niet van schoonmaken houdt, want dit maakt het net even wat leuker 😉 .

Je kunt de producten eenvoudig online kopen, samen met je andere drogist-inkopen, bij Drogisterij.net, of je shopt gelijk op de site van Marcel’s Green Soap. Daar ontdek je ook leuke cadeausets (die je ook voor jezelf kunt kopen om de producten allemaal te testen). Bij ons in Weener (Duitsland_ is het merk nu ook in de supermarkt verkrijgbaar, yeuy! Wie weet vind jij de artikelen ook wel terug bij een supermarkt in de buurt!

Facebook Reacties