De Oreo Cheesecake…je mag me ervoor wakker maken. Grapje natuurlijk, je mag mij voor helemaal niets wakker maken, maar de Oreo Cheesecake komt dicht in de buurt. Ik vond het recept via Pinterest en het recept is afkomstig van de blog De Genietende Foodie. Nou, genoten hebben we hoor!

Cheesecake is een grote favoriet van mij als het gaat om taarten. Mijn ultieme favoriet is de Witte chocoladecheesecake van Albert Heijn. Deze is echt heerlijk en ook zeker een aanrader (ook zonder de bosvruchtensaus)! Ik heb hem alleen al zo vaak gemaakt dat het tijd werd voor wat anders. Na even struinen op Pinterest kwam ik op de Oreo Cheesecake van De Genietende Foodie. Het is een eenvoudig recept en het fijnste is… hij hoeft niet in de oven. Een heerlijke no-bake cheesecake dus. Wil je hem proberen? Klik dan hier voor het recept van deze heerlijke Oreo Cheesecake! 

PS: Als je de chocolade in de magnetron wilt smelten, vergeet dan niet even te checken of het bakje waar je de chocolade inlegt ook geschikt is voor warme temperaturen in de magnetron. Mijn bakje kon zou tot 100 graden kunnen hebben, maar is gezellig samen met mijn chocolade gesmolten.

Facebook Reacties