Stop even met wat je aan het doen bent en neem de tijd voor de de volgende webshop: Aboutyou.de. Wat deze fashion shop zo fijn maakt? 

De redactie van About You heeft vele inspirerende categorieën voor je in petto. Wat voor stijl zoek je? Onder ‘entdecke unsere trends‘ vind je vele verschillende trends. Nu zie je zoiets vaker in webshops, maar About You heeft er echt fijne pagina’s van gemaakt. Neem bijvoorbeeld de trend Maroccan Hippie, doe mij alles maar van die pagina bitte!

About You is helaas nog niet online verschenen in het Nederlands. Ik zeg: dit kan niet lang meer duren! Een verfrissende fashionshop voor vrouwen, mannen en kinderen met de welbekende merken als Vero Moda en Only, maar ook andere minderbekende toppers voor mooie prijzen, zoals Noisy May en Review. Ik ben fan!

Het standpunt van About You: ‘Ik wil niet zoeken, ik wil vinden’, past helemaal bij wat ik zo fijn vind aan de site. Het is geen Zalando waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. Het fijne redactiewerk van About You maakt het makkelijk om kleding en accessoires te vinden waar je naar op zoek bent. Wat een verademing….

 

Facebook Reacties