Deze shop is een must voor iedereen die veel foto’s maakt. Vooral wanneer je hele SD kaart van je telefoon vol staat met foto’s en het tijd wordt om de boel eens op te schonen. Wat je dan doet met alle mooie foto’s? Je gaat gewoon eventjes naar de site van LALALAB. Ideaal: ze hebben ook een app die je vervolgens gelijk kunt installeren.

Via LALALAB kan je jij jouw mooiste foto’s laten afdrukken en het fijne is.. het kan heerlijk snel, zonder gedoe. Het leuke aan LALALAB is dat je ook kunt kiezen voor ‘Classic Prints’. Je krijgt je foto’s dan in een Polaroid look en je hebt ook de mogelijkheid onder elke foto nog tekst toe te voegen. Naast de Classic Prints, kun je natuurlijk ook kiezen voor de normale afdrukken van je foto’s in verschillende formaten. Daarnaast is het mogelijk om een fotoboek, kalender of magneetjes te maken van je foto’s, of je mooiste foto te laten drukken op canvas of op een poster. En dat allemaal vanaf je phone, dat is toch handig?

Het leukste is de LALABOX, een perfect cadeau (voor jezelf), alleen betaal je wel gelijk €15,90 voor maximaal 36 foto’s. Die foto’s ontvang je dan wel in een heul schattig cadeaudoosje, wat het als cadeau toch wel erg de moeite waard maakt.

Zelf heb ik het natuurlijk al even uitgetest en ik vind de app ideaal werken. Je bestelt erg eenvoudig foto’s en je bestelling is makkelijk te bewerken. Inmiddels is onze muur naast de trap al gebombardeerd tot foto-muur en is het wachten op voldoende foto’s voor een tweede lading!

Lalalab voorbeeld

 

 

Facebook Reacties