Houd jij van hebbedingetjes en koop je het liefst elke week een leuk notitieboekje ook al doe je er niets mee? Dan is deze webshop een echte aanrader!

What’s in a Bag is een bijzondere webshop vol creativiteit. Het liefst zou ik zo ongeveer de hele collectie aanschaffen. De shop is niet alleen ideaal voor een feel-good cadeautje aan jezelf, je zal een ander vast ook erg blij maken met een hebbeding uit deze webwinkel.

DE toppers uit de What’s in a Bag webshop:

  • Het ‘One Line A Day’ dagboek. Vijf jaar lang schrijf je elke dag één zin. Superleuk voor wanneer je niet graag verhalen schrijft en toch graag leuke uitspraken of gebeurtenissen onthoudt.
  • Arm Candy make-up tas “Bag of Tricks”. Al is het alleen maar om die toepasselijke naam voor een make-up tas. Verder ziet de make-up tas er ook nog eens erg fijn uit.
  • Tripbook Marlene. Een reisdagboek met vele extraatjes voor iedereen die graag reist en/of uitstapjes maakt. Het reisboekje heeft een hoes van echt leder en bevat notitieblokjes en insteekhoezen om al het leuks van je vakantie in te bewaren.
  • Dagboek voor luie mensen. In één woord: geniaal. Die moet je gewoon even bekijken.

Naast deze artikelen heeft What’s in a Bag nog veel meer mooie dingen die je vrijwel nergens anders online vindt. Zeker een kijkje waard dus!

 

Facebook Reacties