Omdat ik zóveel producten probeer, met name voor mijn haar, lijkt het me een goed idee om er eens iets mee te doen. Op het internet vind je enorm veel reviews, maar zijn deze wel betrouwbaar? Tegenwoordig worden veel blogs gesponsord en weet je dus niet meer of de review naar waarheid of naar wens geschreven is. Hierdoor heb ik al meerdere miskopen begaan en gelukkig ook verschillende goede verzorgingsproducten ontdekt. Tijd om mijn bevindingen eens te delen.

Tigi Bed Head Control Freak Serum

Deze stond al tijden in mijn kast. Ik heb het eens één keer in mijn haar gesmeerd en het vervolgens weer ver weggestopt. Waarom? Het serum voelt niet echt als een serum. Het voelt meer alsof je lijm in je haar smeert. Wellicht is de vormgeving van het flesje daarop gebaseerd.

Na enkele maanden heb ik het flesje toch weer uit de kast gehaald en nu vraag ik me af waarom ik het zolang heb weggestopt. Hieronder mijn bevindingen.

 

Pluspunten Tigi Control Freak

  • Het flesje misstaat niet in de badkamer. Tigi besteedt duidelijk veel aandacht aan de vormgeving van haar flesjes.
  • Na het stijlen pluist mijn haar bijna niet meer (en dat is een behoorlijke uitdaging met mijn haar).
  • Mijn haar glanst stukken meer na gebruik van het Control Freak serum.
  • Je hebt weinig serum nodig voor een goed, pluisvrij resultaat.

Tigi Bed Head Control freak serum

 

Minpunten Tigi Control Freak

  • Zoals ik al zei: het voelt alsof je lijm in je haar smeert. Echter verdwijnt dit wanneer je je haar droogt en de positieve effecten tevoorschijn komen.
  • Door de plakkerige substantie is de Tigi Control Freak niet geschikt om in droog haar te smeren, omdat je haar dan vies, plakkerig aanvoelt.
  • Het serum van Tigi is vrij prijzig, maar omdat je lang met een flesje kan doen, valt het eigenlijk best mee.

Aanradertje? Zeker weten! Wanneer je niet meer met ‘coupe leeuw’ door het leven wilt gaan, raad ik het Tigi Control Freak serum zeker aan.

Prijs: Nu €12,57
Je koopt het bij: Haarshop.nl

Facebook Reacties