Bij dit heerlijke weer past een frisse douchecrème en daarom bij deze meer info over de fijne One Ginger Morning douchecrème van Treacle Moon.

Treacle Moon

Een topmerk vind ik het. De vrolijke flacons, teksten met een knipoog en heerlijke geuren, het maakt het verzorgen van de huid toch net iets leuker. Voor elke stemming wel een passende geur. Je zou het bijna willen proeven… Echter staat op elk flesje vermeld: ‘Overigens kan je dit product niet eten…het zal ook niet lekker smaken’. Duidelijk, we beginnen er maar niet aan ;).

Goed om te weten: Alle producten worden niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke ingrediënten.

IMG_20160509_150709

Treacle Moon – One Ginger Morning

Een frisse, zoete geur om je dag goed mee van start te gaan. Het ruikt naar limoen in combi met gember. Een opkikkertje tijdens de ochtenddouche of een opfrisser na een lange dag. Je kunt de douchecrème niet alleen gebruiken om je mee in te zepen, hij is ook nog eens prima geschikt voor de bubbels in bad. Lees ook even de tekst op het flesje.

Vind je de geur helemaal super, dan kun je ook een bijpassende bodylotion aanschaffen om langer te genieten van de Treacle Moon frisheid. Je merkt het al wel.. ik ben erg positief over dit merk. Nu heb ik alleen nog de kleine versie van One Ginger Morning om mee te nemen, maar daar komt zeker nog een normale variant voor thuis bij!

Aanradertje? Sowieso!

Je koopt het bij: Etos of Albert Heijn XL. Of in Duitsland, bij DM of Rossmann. In Duitsland betaal je €3,95 voor een flacon van 500 ml. In Nederland zal dat ietsje meer zijn.

Facebook Reacties